Baarimies Tallinnassa – Opas Tallinnan olutravintoloihin ja baareihinBAARIMIES TALLINNASSA – OPAS TALLINNAN OLUTRAVINTOLOIHIN JA BAAREIHIN
Tekijä: Kähkonen, Heikki; Linnainen, Pekka; Mäkeläinen, Tapio; Savikko, Mikko; Teiss, Andres
Kustantaja: Arktinen Banaani (2014)
Tuotetunnus: 9789522701633


Päivämäärä:03.04.2015
Arvosana:
Otsikko:Olutmiehen paras ostos
Arvostelu:Kuinka olen pärjännyt Tallinnassa ilman tätä kirjaa, paljon on jäänyt kokoemtta ja olisi jäänyt kokematta viime reissulla. Kirjoittjan omat kokemukset ja hieno ulosanti lisäävät luku- ja makunautintoa. Useamman kerran oli pakko ottaa kirja käteen kapakassa ja lukea teksit. Paras ostamani tietokirja aikoihin. Aina mukana, kun mënen Tallinnaan, toivottavasti pian, paljon jäin vielä kapakoita vierailematta. Kiitos tekijöille.

Päivämäärä:16.09.2015
Arvosana:
Otsikko:Oivallista tietoa perusturismin ulkopuolelta!
Arvostelu:Kirja on aivan mahtava teos avarakatseiselle matkailijalle, joka tahtoo nähdä muutakin kuin Tallinnan vanhan kaupungin ylihinnoitellut ja turistien ylikansoittamat ravintolat!
Itse osassa kirjassa mainituista Pohjois-Tallinnan kuppiloista käyneenä voin todeta kokeneeni juuri samoin, kuin kirjoittajat. Rakastuin Koplin ja Kalamajan paikkoihin- ja levitän tautia eteenpäin! :) Kirja antaa rennolla otteella tarkkaa infoa mielenkiintoisista ravintoloista ja kaupunginosista!

Päivämäärä:19.01.2015
Arvosana:
Otsikko:Paljon tietoa